El format talent show continua sent una garantia d'èxit. Si més no, per a Telecinco, que sembla haverse especialitzat en aquest tipus de concursos. Got Talent, la darrera aposta del canal de Mediaset España pel aquest gènere, comptarà amb una segona edició. Així ho va anunciar Santi Millán, durant l'emissió del passat dissabte. «Us comunico que ja s'ha posat en marxa el càsting de la segona temporada de Got Talent. Molt aviat, tornareu a tenir una oportunitat» va dir el conductor, en el transcurs de la nit de dissabte.

Després de l'anunci, els membres del jurat de la present edició del programa, produït per FremantleMedia, van assegurar que la noticia els va agafar totalment per sorpresa. Tant Edurne com Jesús Vázquez van anunciar que a cap d'ells els havien comunicat la renovació del format per una nova temporada. El popular presentador gallec de la cadena va fer broma, afirmant que això podria significar que ells no formaran part de la nova etapa del concurs.

La primera edició del concurs de talents celebrarà la seva gran final demà dimecres, en una gala especial que s'emetrà en la franja nocturna de màxima audiència. El guanyador d'aquesta edició s'emportarà 25.000 euros de premi.