L'actor Sylvester Stallone es posarà al capdavant d'Omertá, una sèrie televisiva sobre el món de la màfia que adaptarà la novel·la homònima de l'escriptor Mario Puzo, autor d'El Padrí, segons va informar ahir el mitjà especialitzat Deadline. Si es concretés l'acord, les negociacions es troben en l'última fase, Stallone faria el salt per primera vegada a la petita pantalla i interpretaria el cap Raymonde Aprile. El veterà intèrpret seguiria així els passos de molts altres actors de Hollywood que, en els darrers anys, han començat a treballar en la ficció televisiva, com per exemple Kevin?Spacey (House of Card) o Naomi Watts i?Tim Roth (Twin Peaks).

The Weinsten Company s'encarregarà de produir aquesta sèrie que encara no té plataforma d'emissió, i que dirigirà Antoine Fuqua, el realitzador de pel·lícules com Día de entrenamiento (2001) i que aquest any estrenarà a la gran pantalla una nova versió del mític western The Magnificent Seven (Els set magnífics), amb Denzel Washington de protagonista. La novel·la Omertá, publicada de forma pòstuma, va tancar la trilogia sobre la màfia de l'escriptor Mario Puzo, els dos primers llibres van ser El Padrí i L'últim padrí, dues ?obres que es van convertir en clàssics gràcies a les seves adaptacions cinematogràfiques.

Stallone, que aquest any complirà 70 anys, va tornar a la primera fila de Hollywood el 2015 gràcies a la seva interpretació del boxejador Rocky Balboa en Creed, un paper que li va valer el seu primer Globus d'Or, en la categoria de millor actor de repartiment. Emblema del cinema d'acció més espectacular, Stallone ha protagonitzat les sagues de Rocky i Rambo i la seva popularitat ha arribat fins a les noves generacions gràcies a Los mercenarios.

Al llarg de la seva carrera, Stallone ha estat nominat en tres ocasions als Oscar, al millor actor i guió original per Rocky (1976) i a millor intèrpret secundari per Creed: La leyenda de Rocky (2015), però en cap d'elles es va endur l'estatueta.