La segona temporada de Cites arriba aquesta nit a TV3 amb l'objectiu de mantenir l'èxit assolit amb els primers lliuraments. En la nova tanda d'episodis, la sèrie manté com a eix central les trobades entre solters que, mitjançant una xarxa social, queden entre ells per intentar trobar l'amor. Al llarg dels tretze capítols que conformen aquesta temporada els espectadors podran veure nous personatges, però també podran saber com han evolucionat algunes de les històries que van començar amb els primers capítols.

Julio Manrique, Núria Gago, Alain Hernández, Llorenç González, Emilio Gutiérrez Cava, Álvaro Cervantes, Marcel Borràs, Alba Ribas, Marina Salas, Nao Albet, Anna Moliné, Anna Casas, Amparo Moreno, Manel Barceló i Paula Malia són els actors que s'han incorporat a Cites, mentre que Isak Férriz, Bea Segura, Laia Costa, Nausicaa Bonnin, Júlia Molins i Biel Duran són els que repeteixen.

A més de les noves incorporacions en l'elenc artístic, una de les principals novetats de la sèrie de TV3, basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax), és la manera d'explicar els relats. Segons Pau Freixas, productor executiu i director, "la primera temporada era com una primera cita, amb més silencis i molt de subtext. La segona és com una segona cita, es guanya energia i es potencia el to de comèdia romàntica". Freixas va afegir també que "els personatges pensen menys i fan més, i l'espectador podrà gaudir de més continuïtat en les trames".

Nous matisos i sensacions

En aquestes noves entregues, la sèrie iniciarà noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, doble vida... Aquest cop, a més, no tot seran primeres trobades. Barcelona continuarà sent el gran escenari, però aquesta vegada les trobades entre els personatges tindran lloc tant de dia com de nit: "Meitat i meitat", concreta Freixas. Així, es mostrarà una altra cara de la ciutat i nous tipus de cites en espais i contextos diferents. El rodatge, que va finalitzar el passat mes de març, va utilitzar 50 escenaris naturals i va comptar amb la participació de 70 actors en total, 27 en papers protagonistes, i més de 500 figurants.