El presentador de 'Saber y ganar' (La 2) ha intervingut en el programa per explicar els motius de la seva absència i ha aclarit que es deu a un "petit problema" patit a la sèrie 'El Ministerio del Tiempo', on participa com funcionari del temps.

"Ha estat un petit ensurt. Formo part d' 'El Ministerio del Tiempo' i, en una d'aquestes missions, he tingut una aventura amb uns cavallers errants del que he sortit una mica mal parat", ha afirmat Hurtado durant una intervenció telefònica a 'Saber y ganar', on ha assegurat que s'està "recuperant feliçment".

En aquest sentit, Jordi Hurtado ha apuntat que ha de "estar uns dies de recuperació, de preparar-se, de tornar a agafar forces i de tirar endavant". "Tenia ganes de veure el programa des de fora algun dia. Gairebé 20 anys sempre dins el programa tenia ganes de veure-ho amb una miqueta de distància", ha fet broma.

Després de felicitar al concursant Rafa Castaño per arribar als 100 programes, el presentador ha enviat "una abraçada enorme a tots els espectadors" de 'Saber y ganar' i els ha demanat que "estiguin ben tranquils, que Jordi torna molt aviat". "Ens veiem aviat, molt aviat", ha subratllat.

Hurtado ha estat substituït per Luis Larrodera com a presentador de 'Saber y ganar', el mític programa de La 2, a partir de les 15.45 hores. D'aquesta manera, el presentador torna a Televisió Espanyola per posar-se al capdavant d'un dels espais emblemàtics de La 2. El concurs degà de la televisió a Espanya va celebrar al febrer 19 anys a antena.