La sèrie El Príncipe s'emetrà als Estats Units gràcies a l'acord assolit entre Mediaset i Univisión, que adquireix els seus drets per emetre-la en castellà al país nord-americà, segons un comunicat conjunt. La producció de Plano a Plano serà la primera ficció espanyola que emetrà el canal UniMás, propietat d'Univisión, per als teleespectadors nord-americans, que podran veure les dues temporades de la sèrie protagonitzada per José Coronado, Álex González, Hiba Abouk i Rubén Cortada.

El Príncipe va tancar el passat 20 d'abril la seva segona i última temporada congregant a Telecinco uns 5,2 milions d'espectadors, amb una quota del 29,2%. La ficció també s'ha exportat a Itàlia, Portugal, Croàcia i alguns països llatinoamericans.

"El Chapo", amb Netflix

Univisión també ha fet públic l'acord al qual ha arribat amb Netflix per coproduir El Chapo, ficció basada en la figura del famós cap del narcotràfic mexicà Joaquín Guzmán Loera. La sèrie, que narrarà l'ascens del cap del càrtel de Sinaloa, els seus mediàtics afers amorosos o les dues fugides de la presó, s'estrenarà l'any vinent a través de les dues plataformes.