El Super3 estrena "Calimero", una nova versió del clàssic infantil

23.05.2016 | 00:00
Calimero i Priscilla.

El canal Super3 estrena avui la sèrie Calimero, una producció francesa de 104 capítols, d'11 minuts de durada, que té com a protagonista el conegut pollet sorgit d'un anunci de detergent italià i que es va fer famós als anys 70 i 80 gràcies a una sèrie d'animació. Ara, les aventures del personatge de Calimero es podran veure en aquesta nova versió de la sèrie de dilluns a divendres, al voltant de les 18.30 h.
En Calimero és un pollet que viu a la ciutat de Hatchington amb els seus pares i que es passa el temps lliure després de l'escola jugant amb els seus inseparables amics, la Priscilla, el Pierrot i el Valeriano. L'activitat favorita del petit grup és descobrir els secrets que amaga l'antic molí del Do Vinci, on un avantpassat del Calimero va deixar munts de màquines que sovint els serveixen per resoldre problemes. Però els quatre amics han d'anar amb molt de compte, perquè els cosins Conillam sempre estan a l'aguait per fer alguna entremaliadura.
Aprofitant els últims avenços del món audiovisual, aquesta producció actualitza la història d'un personatge que ha marcat diverses generacions de nens i nenes, arreu del món.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema