El popular doctor Chivite va abandonar ahir El gran dictat, el programa presentat per "scar Dalmau que s'emet els vespres per TV3. I ho va fer sense aconseguir el pot. El concursant es diu David Chivite, però tothom el coneix com el doctor Chivite.

Després de tres mesos i mig participant a El gran dictat s'ha convertit, amb permís d'"scar Dalmau, en el rostre més popular del concurs dels vespres de TV3 aconseguint programa rere programa més seguidors.

Ahir Chivite es va acomiadar dels espectadors sense aconse?guir endur-se el pot valorat en 80.000 euros a casa. Aquesta xifra és el resultat de sumar els diners que ha acumulat durant aquest temps amb el pot del programa.

Aquest metge especialitzat en geriatria que treballa a l'hospital de Bellvitge de Barcelona ha demostrat ser un dels millors concursants que ha passat pel concurs de TV3. Al llarg de més de 60 programes d'El gran dictat, el concursant s'ha quedat 15 vegades a una paraula d'endur-se el pot i ha escrit correctament 23 paraules del cinquè nivell tan difícils com panhipopituïtarisme, skutterudita o sovnarkhoz.

El doctor David Chivite també ha protagonitzat alguns dels moments més divertits del concurs i la seva popularitat ha fet que, fins i tot, gaudís de la seva pròpia secció en el programa: el Consultori del Dr. Chivite. Es tracta d'un petit espai en què responia en clau d'humor les consultes mèdiques que els espectadors feien arribar al programa. Aquesta és la segona vegada que el doctor Chivite participa a El gran dictat. La primera va ser al novembre del 2013 i, tot i que va ?aguantar 23 programes, finalment no es va endur el pot.