La cadena de televisió Cuatro emetrà dilluns l'últim episodi de la sèrie Castle que, després de vuit temporades, diu adéu amb un final en què els seus dos protagonistes arriscaran les seves vides per donar caça a un implacable cap de la droga. Segons va informar Cuatro ahir en un comunicat, la sèrie culmina així la seva trajectòria de vuit anys amb l'emissió d'una programació especial que arrencarà a les 16.00 hores amb una marató d'episodis que rememoraran les principals fites de la relació sentimental entre Castle i Beckett, els personatges que donen vida Nathan Fillion i Stana Katic.

Després de l'emissió de l'últim lliurament de la ficció, la cadena oferirà els cinc episodis més votats a través d'un sondeig que ha posat en marxa www.cuatro.com i en el qual els internautes i seguidors de la sèrie han escollit els seus capítols preferits. A més, a través de l'etiqueta de Twitter #Castlepuntofinal, que es veura en pantalla durant la jornada, els espectadors podran comentar aquest esdeveniment a les xarxes socials.

Guardonada amb cinc premis People 's Choice Awards i sis TV Guide Awards en la seva última entrega Castle farà que Richard i Kate atrapin un esmunyedís cap de la droga. Han resolt el 100% dels casos, han contribuït a reduir la taxa de criminalitat a Nova York i conformen una de les parelles d'investigadors més efectives de la televisió. Units professionalment i sentimentalment, Castle i Beckett arriscaran les seves vides per donar caça a LokStat, nom en clau d'un implacable cap de la droga i líder d'una xarxa de blanqueig de diners, en el capítol final de Castle.

Vuit anys en antena, més de 170 episodis emesos i una mitjana del 7,8% de share i 1.514.000 espectadors en la seva última temporada han convertit Castle en un dels grans símbols de l'oferta de ficció estrangera de Cuatro.