Amar es para siempre continua incorporant nous rostres per a les seves trames de cara a la que serà la seva cinquena temporada. Segons informava ahir el portal Formula TV, la sèrie de sobretaula de Diagonal TV per Antena 3 ha tancat ja bona part de l'elenc d'intèrprets per a la temporada de tardor. Com és habitual, la ficció renovarà pràcticament tot el seu repartiment, presentant-se davant l'audiència com una sèrie gairebé nova, tot i mantenir sempre el nucli central.

Thais Blume és un dels nous fitxatges que debutaran en la temporada vinent de la ficció. Concretament, i segons ha comunicat el grup Atresmedia, l'actriu, coneguda per entre d'altres projectes, la sèrie de Telecinco El Príncipe, interpretarà Núria Salgado.

Òrfena de mare, aquest personatge sempre ha conviscut amb un pare afligit de constant malenconia, després de la pèrdua de la mare de la jove en el part. Tot i que ha estat un pare exemplar per a la seva filla, responsable i treballador, el dolor de perdre la seva esposa va marcar el seu caràcter. Núria ha estat la que ha aportat a la família un extra de fortalesa.

De la seva banda, la catalana Mariona Ribas s'incorpora per donar vida a Marta, la més gran dels fills de la família Novoa. De caràcter emprenedor i amb gran confiança en si mateixa, lluitarà per treure la seva família de la classe mitjana i situar-la al mapa de les grans i influents famílies de la societat espanyola.

Finalment, l'actor gallec Nancho Novo (El Ministerio del Tiempo) donarà vida al pare de Marta, Félix Novoa, president d'Electrodomésticos Novoa.