Amb l'inici de les vacances escolars d'estiu, el canal Super3 estrena nova graella de programació a partir d'avui. L'estiu comença amb novetats a la família del Super3. A més de l'arribada de la Nenúfar i la Matoll, les històries de la família canvien d'horari d'emissió i ara es podran veure els dissabtes i diumenges al vespre. Per la seva banda, el programa Kukurota torna a la graella amb capítols nous i continuen El Mic i els seus amics i Rat Rank.

Pel que fa a les sèries, s'estrenen Salve, rei Julien! i Les aventures del gat amb botes i tornen Codi: Lyoko i Loopdidoo, que tindrà capítols nous. A més, no faltaran a la graella les sèries habituals del canal, com Els germans Kratt, Doraemon, Quin crac, l'Angelo!, Tom i Jerry, Bola de drac, Shin Chan, Rekkit, el conill màgic, Els pingüins de Madagascar, K3Pumpkin reports.

Les novetats

La sèrie Salve, rei Julien!, hereva d'Els pingüins de Madagascar, explica la història del rei Julien XIII abans que els animals del zoològic de Central Park s'escapessin i viatgessin a Madagascar. Aquesta es podrà veure de dilluns a divendres, a les 15.15, i dissabtes i diumenges, a les 16.15. El conegut personatge del Gat amb Botes es va fer famós a la saga de Shrek i, posteriorment, en una pel·lícula protagonitzada per ell mateix. Ara té sèrie pròpia d'animació que s'estrena al canal Super3de dilluns a divendres a les 16.00, i dissabtes i diumenges, a les 19.15.

El canal Super3 acull de nou el món virtual de Codi: Lyoko. El planeta Terra i l'univers paral·lel anomenat Lyoko s'enfronten a una amenaça d'aniquilació. Un supervirus ha infectat les unitats de procés central de XANA. I finalment, torna Loopdidoo, un gos, i la Petúnia, una nena de cinc anys, amb capítols nous.