Aquest 2016 ha estat l'any de celebració dels 10 anys de vida del Polònia, una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta. Per celebrar-ho i per demostrar com està a l'avantguarda, el programa ha fet un vídeo, el primer d'un espai de ficció en 360°, com a regal a tots els seus espectadors, seguidors i fans.

En aquest Polònia 360° s'hi poden veure els personatges més carismàtics de l'espai satíric interpretant una versió del We are the World de Michael Jackson. Artur Mas (David Marcé), Joan Tardà (Cesc Casanovas), Anna Gabriel (Lara Díez) i Miquel Iceta (Ivan Labanda) repassaran el programa (i la seva relació amb els polítics de debò) en un musical sorprenent i espectacular.

Aquesta és la primera experiència de realitat virtual d'un programa de ficció de TV3. La gravació ha anat a càrrec dels equips tècnics i artístics de Minoria Absoluta -l'equip habitual del Polònia-, amb la col·laboració de Visyon que ha fet l'assistència tècnica de l'enregistrament.

El contingut 360° es podrà veure als mitjans digitals a través de la web del programa, www.tv3.cat/polonia, al canal que el programa que té obert a la plataforma YouTube (youtube.com/show/polonia) i també al perfil del programa a Facebook (facebook.com/polonia). Els usuaris podran escollir entre diversos nivells d'immersió: a través de l'ordinador personal, movent-se amb el ratolí o els cursors a través de l'experiència 360° del vídeo, a través del telèfon mòbil, i també amb ulleres virtuals, en què l'experiència de contingut immersiu serà més ponent.