Andrea Duro i Ginés García Millán s'incorporen a l'elenc de «La catedral del mar»

06.07.2016 | 18:23
L´actriu Andrea?Duro.

Diagonal TV ja es troba immersa en el procés de producció de La catedral del mar, sèrie que es convertirà en una de les grans apostes de ficció d'Antena 3 per al pròxim 2017. Basada en el best-seller escrit per Ildefonso Falcones i dirigida per Jordi Frades (Isabel) la ficció barrejarà tradició, amor, guerra i venjança i traslladarà els espectadors a una Barcelona del segle XIV marcada per la intolerància religiosa, l'ambició material i la segregació social.
Segons va informar ahir la productura, els actors Ginés García Millán (Motivos personales) i Andrea Duro (Amar es para siempre) són les dues últimes incorporacions a l'elenc d'aquesta producció. Segons un comunicat, García Millán interpretarà a Grau Puig, oncle d'Arnau, el protagonista i Andrea Duro serà Aledis Segura, el primer gran del mateix protagonista. Aquestes incorporacions se sumen a les de Yon González (Bajo sospecha), que donarà vida al protagonista, Silvia Abascal (Acusados), Megan Montaner (Sin identidad) i Michelle Jenner (Isabel).
La ficció, que comptarà amb més de 40 actors, començarà a rodar a finals d'aquest mes d'agost de 2016 en espectaculars localitzacions de diverses ciutats espanyoles que intentaran reflectir les narracions de la novel·la, que ha venut més de 5 milions d'exemplars en més de 40 països d'arreu del planeta. En total està previst que 40 actors formin part de l'elenc final.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema