Diagonal TV ja es troba immersa en el procés de producció de La catedral del mar, sèrie que es convertirà en una de les grans apostes de ficció d'Antena 3 per al pròxim 2017. Basada en el best-seller escrit per Ildefonso Falcones i dirigida per Jordi Frades (Isabel) la ficció barrejarà tradició, amor, guerra i venjança i traslladarà els espectadors a una Barcelona del segle XIV marcada per la intolerància religiosa, l'ambició material i la segregació social.

Segons va informar ahir la productura, els actors Ginés García Millán (Motivos personales) i Andrea Duro (Amar es para siempre) són les dues últimes incorporacions a l'elenc d'aquesta producció. Segons un comunicat, García Millán interpretarà a Grau Puig, oncle d'Arnau, el protagonista i Andrea Duro serà Aledis Segura, el primer gran del mateix protagonista. Aquestes incorporacions se sumen a les de Yon González (Bajo sospecha), que donarà vida al protagonista, Silvia Abascal (Acusados), Megan Montaner (Sin identidad) i Michelle Jenner (Isabel).

La ficció, que comptarà amb més de 40 actors, començarà a rodar a finals d'aquest mes d'agost de 2016 en espectaculars localitzacions de diverses ciutats espanyoles que intentaran reflectir les narracions de la novel·la, que ha venut més de 5 milions d'exemplars en més de 40 països d'arreu del planeta. En total està previst que 40 actors formin part de l'elenc final.