El Tribunal Suprem ha condemnat el grup Mediaset Espanya a indemnitzar amb 30.000 euros a la exconcursant de Gran Hermano Mercedes García Hernández per haver-se referit a ella en diversos dels seus programes, així com al web de Telecinco després d'abandonar el concurs. Amb aquesta sentència, l'organisme estableix que participar en un reality televisiu no elimina el dret a la protecció a la dignitat personal de l'individu. L'alt tribunal aprecia, segons el text, la intromissió il·legítima en els drets a l'honor i a la pròpia imatge de la concursant una vegada que havia sortit de la famosa casa de Guadalix de la Sierra, i havia trencat la seva relació contractual amb la productora.

El Suprem subratlla que «pel sol fet d'entrar en el programa» els concursants «no han de perdre la protecció constitucional de la seva dignitat personal». La resolució revoca la decisió de l'Audiència de Salamanca i l'adoptada anteriorment per un jutjat de primera instància d'aquesta ciutat, que havien absolt Mediaset. Mercedes García va participar el 2004 en la sisena edició de Gran Hermano i va romandre en el concurs aproximadament dues hores. Va sortir de la casa poc després d'assabentar-se que entre els seus companys hi havia Salva, amb qui havia mantingut una relació afectiva, i Jany, exparella d'aquest. No obstant això, García va acceptar un any després participar al reality d'Antena 3 Supervivientes: Aventura en África.

En la seva demanda va considerar que Telecinco havia atemptat contra el seu honor i intimitat per les referències a la seva persona, un cop trencada la seva relació ?con?tractual, en el web de la cadena i al programa La Noria de Telecinco entre 2008 i 2009, en què es va parlar de «trio» i de «triangle amorós». La sentència aclareix que la demandant només va mantenir una relació sentimental amb Salvador, no coneixia Jany i era totalment aliena a la trobada dins de la casa planificat per la productora Zeppelin.

Assenyala que a més es van divulgar de nou les imatges de la seva entrada a la casa i al web també es va parlar que ella havia anat pels platós de televisió parlant de la seva «tortuosa relació».