El periodista Xavi Coral serà el nou corresponsal de TV3 a Brussel·les a partir del setembre, en substitució de Francesc Serra. que, a petició pròpia, es reincorporarà a la redacció dels Serveis Informatius de TV3, a Sant Joan Despí.

Serra es farà càrrec de la direcció de la secció d'Economia que, fins ara, ocupava Albert Closas, que continuarà a la direcció del programa setmanal d'actualitat econòmica Valor afegit.

Xavi Coral ha presentat aquesta temporada el programa de debat de TV3 .CAT. Terrassenc, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, va començar la seva trajectòria professional a Televisió de Terrassa.

L'any 1995 es va incorporar als Serveis Informatius de TV3 on ha estat conductor de diferents edicions dels telenotícies, fins al 2009. Després de moderar l'espai Àgora del 33 dues temporades, va passar a presentar, durant sis anys, el magazín de tarda Divendres, al costat d'Espartac Peran. El terrassenc ha conduït també programes electorals, especials informatius, cobertures internacionals i diverses edicions de La Marató.