Tal com avançàvem dilluns passat , el programa de TV3 El gran dictat ha donat aquesta setmana un nou pot. Al programa d'ahir, Julià Hidalgo va escriure correctament les 15 paraules de la prova final, superant els diferents nivells de dificultat que es prroposaven. Així, el concursant finalitza la seva participació al programa enduent-se un pot de 77.105 euros.

En Julià ha participat a El gran dictat durant 35 programes i ha fet història en ser el concursant que més vegades seguides s'ha quedat a només una paraula del pot. Amb més de 24.000 euros acumulats, aquest lingüista de 22 anys destaca per tenir una memòria prodigiosa que li permet escriure correctament paraules gairebé impossibles com ara gahnoespinel·la, hamamelidàcies, zervanisme, berthòl·lid, keruing o aleydigisme.

Aquest jove barceloní de Nou Barris també s'ha convertit en el més ràpid lletrejant al Lletra a lletra. Veure'l lletrejar és tot un espectacle per als milers d'espectadors que segueixen el programa cada dia i actualment posseeix el rècord del concurs, perquè va aconseguir fer 24 paraules seguides en un minut.