La websèrie "Lara LOVE" és nominada a la 28a edició del Girona Film Festiva

La sèrie està rodada i produïda íntegrament a Girona per un equip de
joves emprenedors

17.07.2016 | 00:00
Fotograma d´un capítol de la websèrie "Lara LOVE".

Lara Love és la websèrie de Youtube que narra la historia de Lara, una noia farta de les histories d'amor del segle XXI en què les apps per lligar i les xarxes socials són les principals eines dels joves per a trobar parella. La Lara apostarà per sortir al carrer i provocar oportunitats per tal de aconseguir viure una història d'amor veritable.
Filla d'un reconegut actor i productor de cinema pornogràfic, i amb un germà que només pensa a sabotejar-la, la Lara decideix documentar la seva pròpia història d'amor. Malgrat la seva iniciativa i predisposició, s'adonarà que començar una relació romàntica no és una tasca senzilla.

Un projecte jove
El projecte de la sèrie va néixer quan els seus productors, un grup de joves emprenedors va guanyar el 1er premi del IV Concurs Smart Films Girona amb un curtmetratge que s'ha convertit en el pilot de la sèrie. El premi econòmic conjuntament amb finançament propi, han portat l'equip a poder finalitzar una temporada de 5 capítols d'uns 5 minuts cadascun. La clau d'aquest èxit recau en petits comerços i locals de Girona i rodalies que s'han bolcat a ajudar el jove equip cedint espais, vestuaris i material.
Tots els capítols es poden visualitzar a través delcanal de youtube i la pàgina web de Lara Love.
L'equip confia a poder continuar el projecte amb una segona temporada a partir del setembre i per això dedicaran aquest estiu a buscar patrocinadors i subvencions per a tal de poder finalitzar la sèrie online

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema