,,

21.07.2016 | 14:46
Jamie Alexander, protagonista de «Blindspot»

Antena 3 va aconseguir dimarts superar en audiència Telecinco, després de moltes setmanes perdent el combat televisiu. Segons explicava avui el portal web formulatv, l'estrena de Blindspot va registrar un 18% d'audiència i va atreure 2.651.000 espectadors cap a la cadena d'Atresmedia. Així, la cadena va sumar 7,5 punts més que la setmana anterior, quan va apostar per la pel·lícula The Punisher i va obtenir un 10,5% del share.
Telecinco, que estrenava el nou concurs presentat per Sara Carbonero per trobar l'influencer més prometedor d'Espanya, no va obtenir bones dades d'audiència davant de Blindspot, ja que es va quedar amb un 9,9%. L'estrena de la sèrie Backstorm encara va obtenir una pitjor acollida entre l'audiència, amb tan sols un 4,7% i un 4,9%.
Per altra banda, Cuatro i La Sexta competien en el terreny del cinema. En aquest cas, Cuatro, el canal de Mediaset va aconseguir superar la cadena d'Atresmedia. La pel·lícula Vaya resaca va aconseguir arribar fins al 8,3%, mentre que La Sexta es va quedar amb un 6,9% de l'audiència amb la seva elecció de Pequeño pero matón.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema