MacGyver va convèncer tota una generació que era possible construir un arsenal amb objectes quotidians i molt enginy. Ara, els responsables de la nova versió, que es va presentar en la Comic-Con de San Diego, tractaran de seduir el públic amb una actualització de la sèrie dels anys 80.

«El que volem fer és prendre l'esperit (de la sèrie original) i trobar nous camins per mostrar-ho», va assenyalar en una trobada reduïda amb els mitjans el productor ?executiu de la sèrie, James Wan.

El relleu d'interpretar MacGyver, un agent secret capaç de sortir de la situació més complicada amb invents inversemblants, el pren l'actor Lucas Till.

«Quan mires el panorama televisiu, no hi ha gaires personatges que siguin herois cerebrals, que pensen abans d'actuar», va apuntar, per la seva banda, el també productor executiu de la sèrie Peter Lenkov. Va avançar a més que la sèrie «viatjarà per tot el món cada setmana» i va assegurar que tractarà d'apel·lar tant l'audiència original com a les noves generacions.

Aquesta reinterpretació de MacGyver s'uneix a un corrent televisiu que reprèn o versiona anti?gues històries i que en la Comic-Con d'aquest any està tenint molt protagonisme.