ha decidit retirar de la graella de Telecinco el nou concurs Quiero ser. Dilluns que ve, 25 de juliol, el programa aterrarà a Divinity, on el grup mediàtic espera que «funcioni millor». A partir d'ara s'emetrà de dilluns a divendres a les 21.00 hores. El programa, que va estrenar-se el passat el passat dimarts, ha durat menys d'una setmana a Telecinco, ja que va obtenir molt males dades d'audiència amb una quota de pantalla del 9,9%, que va baixar al 7,8% en el segon lliurament, l'endemà.

Segons EFE, Mediaset ha assegurat que «encara desconeix» el programa que substituirà Quiero ser en el prime time de la graella de Telecinco, que s'havia reservat per al retorn de Sara Carbonero a «la seva» cadena amb aquest talent show en el qual l'acompanyen Dulceida, Madame de Rosa i Cristo Báñez. El paper dels tres experts de moda és guiar sis joves per aconseguir aquest mateix estatus.

La intervenció de l'experiodista esportiva al programa, en canvi, es limita a la seva tasca com a conductora de les gales de la decisió final en les quals Dulceida, de Rosa i Báñez eliminen un dels aspirants i el substitueixen per un nou concursant.