Roger de Grācia, al programa de tardes de Catalunya Rādio

El periodista presentarā el magazín ĢEstat de Grāciaģ, que barrejarā l'humor i les ganes d'aprendre i saber

23.07.2016 | 00:00
El periodista Roger de Grācia.
El periodista Roger de Grācia.

El periodista i comunicador Roger de Grācia estrenarā el 29 d'agost el nou programa de les tardes de Catalunya Rādio, Estat de Grācia. Roger de Grācia dirigirā una aposta per l'entreteniment de qualitat, la cultura i l'humor amb un segell personal que ha caracteritzat aquest periodista i comunicador en la seva trajectōria televisiva a TV3 i que ara aportarā a la renovada graella de Catalunya Rādio.
Roger de Grācia ha avanįat a El matí de Catalunya Rādio que, entre molts altres colˇlaboradors, tindrā les escriptores Lolita Bosch i Sílvia Soler i el teclista dels Pets, Joan-Pau Chaves.
De Grācia assegura que serā un programa amb humor perō que el que el mourā serā la passiķ i les ganes de saber. El comunicador ja ha avanįat: ĢNo partirem de l'humor, partirem de l'ānsia de saber, de la passiķ per cončixer histōries de gent i histōries del país. I, a partir d'aquí, l'humor surt sempre, perquč l'humor és una defensa; de vegades, contra la por, contra el vertigen i, de vegades, és una manera de connectar amb altres personesģ.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema