Els espectadors de TV3 podran tornar a riure i gaudir amb Plats Bruts a partir d'aquest vespre a les 20.20. Tornen a TV3 les situacions de la que ha estat considerada la millor sèrie en català.

Hi ha qui ha vist el capítol moltes vegades, hi ha qui se'n sap els diàlegs de memòria, i, tot i així, el riure torna a esclatar. En López, en David, l'Emma i la Carbonell tornaran a fer-nos morir de riure amb un seguit de situacions gairebé esperpèntiques que no per sabudes deixaran de provocar el riure entre els espectadors de TV3.

La sèrie, una producció de TV3 i El Terrat, ha estat un dels grans èxits del canal i amb el temps ha esdevingut emblemàtica. L'any 2012 el diari Ara demanava als seus lectors internautes que triessin les millors sèries en català. Els més de 10.000 lectors que hi van participar van triar Plats bruts com la millor en català. Els especialistes i crítics de televisió també consideren que es troba entre les millors i que va marcar un abans i un després en la manera de fer humor televisiu.

Plats bruts gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú: el pis on viuen. En López és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David, pertany a l'alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l'Institut del Teatre i sembla el cul d'en Jaumet.

Al voltant d'ells hi ha tota una sèrie de personatges del seu entorn laboral o personal, com l'Emma, la veïna hippy; la Carbonell, l'assistenta d'en David, dedicada a cuidar-lo, tot i que ell s'ha independitzat de la família; en Ramon, un tècnic de so poc assenyat; la Mercedes, directora de la ràdio on treballa en López; i, finalment, en Pol, un homosexual que treballa de cambrer i que estudia teatre amb en David.