El públic adolescent ha tornat a dir la seva un any més als Teen Choice Awards. Aquests premis reconeixen els artistes de cinema, televisió i música preferits dels més joves dels Estats Units. La sèrie d'intriga Pretty Little Liars s'ha imposat en la gala per cinquè any consecutiu.

Segons publica el portal web formulatv, la sèrie ha obtingut un total de 6 premis: millor sèrie en la categoria de drama, millor actor de drama, millor actriu de drama, millor malvat, millor «robaescenes» i millor «química a TV».

La gala, presentada pel lluitador John Cena i l'actriu Victoria Justice, ha ofert també algunes sorpreses. És el cas del premi de millor actor en la categoria de ciència-ficció, que ha acabat en mans de Grant Gustin, protagonista de The Flash. A més, Madres forzosas va donar la campanada amb dos premis: millor sèrie en la categoria de comèdia, i millor actriu per a la seva protagonista Candance Cameron.

Padre de familia ha aconseguit destronar Los Simpson per segon any consecutiu com a millor sèrie d'animació, i Las Kardashian s'imposa com el millor reality show per davant de The Voice, guanyador de l'edició passada.