Minority Report, pel·lícula del guanyador de l'Oscar, Steven Spielberg, que plantejava un futur en el qual la policia utilitzava la tecnologia psíquica per arrestar els assassins abans que cometessin els seus crims, aterra a televisió amb una adaptació en forma de sèrie que estrena avui a les 22.40 a Cuatro.

Així, Minority Report és la primera producció cinematogràfica de Spielberg que ha estat convertida en sèrie. La producció constarà de deu capítols, i reprendrà la història deu anys després dels esdeveniments protagonitzats per Tom Cruise. L'any 2065, deu anys més tard que es tanqués la unitat especial del Govern que neutralitzava els assassins abans que cometessin els seus crims, s'han «reinventat» les tàctiques policials i el sistema judicial es recolza en superpolicies armats amb drons o motxilles propulsores.

En aquest escenari futurista, Starks Sands i Nick Zanno seran els bessons Dash i Arthur, que al costat de la seva germanastra Agatha (Laura Regan) utilitzaran la seva habilitats predictiva per ajudar a resoldre els casos impossibles que es presenten a la detectiu Lara Vega (Meagan Good).