El creador de Joc de trons, George R.R. Martin, va anunciar dissabte al seu bloc personal que prepara una nova sèrie basada en una obra seva. Es tracta de Wild Cards, una sèrie d'històries d'herois de ciència-ficció, escrites per més d'una trentena d'autors, que Martin ha editat juntament amb l'escriptora de ciència-ficció Melinda M. Snodgrass.

L'escriptor explica que Universal Cable Productions ha adquirit els drets de l'obra amb l'objectiu de crear-ne una sèrie. Segons Martin, aquest projecte podria ser el primer d'un nombre més gran de sèries interconnectades. Wild Cards compta ja amb 22 volums publicats i està a punt de presentar el 23è a final de mes. El primer va ser publicat el 1986 i explica la història que desencadena un virus d'origen alienígena que mata el 90% de la població de Manhattan, provoca deformacions al 9% , i un 1% afortunat desenvolupa poders sobrenaturals.

Així comencen una sèrie d'històries que compten amb un gran nombre de personatges, tant principals com secundaris, interconnectats, seguint l'estil característic que l'escriptor ja ha demostrat en èxits rotunds com Joc de trons.