USA Network ha anunciat la renovació de Mr. Robot per una tercera temporada, segons Deadline. El drama, nominat a sis Emmys, inclosos «Millor sèrie dramàtica» i «Millor actor», té prevista l'estrena de la tercera entrega per al 2017.

Aquesta decisió arriba en un mal moment per la sèrie. Mr. Robot travessa per greus problemes per mantenir l'audiència. Les dades no han parat de caure durant la segona temporada, que ni molt menys ha tingut un èxit comparable a la primera. «No podem estar més orgullosos de Mr. Robot, una sèrie que ha traspassat fronteres, capturant l'esperit de la cultura de l'època, i s'ha consolidat com un dels millors drames de la televisió», comenta tot i les males dades Chris McCumber, president de NBC Universal Cable Entretainment a Variety.

Mr. Robot explica la història d'un jove anomenat Elliot que pateix un trastorn antisocial pel qual decideix que només pot contactar amb la gent a través de la pirateria. Així, Elliot es veu immers dins un grup de hackers clandestins anomenats fsociety. Elliot es trobarà amb l'oportunitat d'enfonsar les multinacionals que controlen el món.