L'espera entre el final d'una temporada de 'Joc de Trons' i el retorn de la següent poden resultar molt tedioses. Els fans de la ficció creada per George R.R. Martin ho saben molt bé. I si no que li preguntin a l'artista gràfic Arex Cho, que ha decidit matar el temps i fer menys dura l'espera imaginat com serien Cersei, Arya, Jon Snow i companyia si fossin personatges de Pixar.

Cho és un dibuixant i artista visual que treballa per a Sony Pictures Animation i ha barrejat la seva passió per 'Joc de Trons' amb el seu temps lliure, per crear unes fantàstiques il·lustracions de la sèrie en 'versió Pixar', les quals ha publicat al seu compte d'Instagram.

Per fer-ho, s'ha centrat en els esdeveniments ocorreguts en la 6a temporada de la ficció. Moments clau com l'ascens de Cersei, la Batalla dels Bastards, l'entrenament d'Arya o el famós "Hold the Door" han estat 'redissenyats' per Cho. I el resultat no té desperdici.

Cersei Lannister

Sansa Stark

Hodor

Batalla dels bastards

Arya Stark

Daenerys Targaryen

La 7a temporada arribarà amb retard

De moment no s'ha confirmat una data oficial de l'estrena de la 7a temporada de la ficció, que ha patit un retard en la seva producció per alguns inconvenients climàtics. D'antuvi, a 'Joc de Trons' li queden tan sols 13 capítols i tornarà amb una setena temporada que constarà de 7 entregues.