Juan y Medio torna a televisió, i ho farà al capdavant de dos programes de cadenes diferents. RTVE i Atresmedia tornen a obrir les portes al presentador d'Almeria en dues produccions que s'estrenaran pròximament.

El primer projecte donarà el tret de sortida durant el setembre a La 1 i s'anomenarà Poder Canijo. L'objectiu del programa serà donar a conèixer mètodes educatius innovadors que professors reals utilitzen per captar l'atenció dels alumnes i despertar la seva curiositat i inquietuds. Se seleccionaran 32 professors que explicaran la seva metodologia en peces gravades directament dins l'aula. A cada programa es presentaran quatre projectes diferents, i un grup de cinc nens d'entre 6 i 12 anys comentaran les propostes. Cal remarcar, però, que no es tracta d'un concurs, sinó d'una eina de «pont entre els diferents actors de la comunitat educativa», així que els nens no «puntuaran» els projectes presentats.

Per altra banda, Juan y Medio també conduirà una nova producció d'Antena 3, el programa El amor está en el aire. El show, produït per Boomerang TV, és un format sobre històries d'interès humà, que mostrarà per televisió moments clau de la vida dels protagonistes. Els espectadors seran testimonis d'homenatges, retrobaments, agraïments, reconciliacions, declaracions d'amor, sorpreses i trobades d'amors virtuals, entre altres. Juan y Medio estarà acompanyat en aquest projecte per la periodista catalana Ares Teixidó, coneguda per la seva participació a Gran Hermano VIP.