La periodista barcelonina María Casado substituirà Mariló Montero al capdavant del programa La Mañana de La 1 a partir del pròxim 5 de setembre, segons ha confirmat la presentadora catalana en el seu compte oficial de Twitter. «Dilluns que ve, 5 de setembre, començo una nova aventura televisiva a @LaMananaTVE Us hi espero», va escriure Casado en un missatge acompanyat del vídeo promocional del programa.

Casado agafa el relleu de Silvia Jato -que s'ha fet càrrec de l'espai durant els mesos d'estiu- després que Mariló Montero anunciés a final de juny el seu comiat, després de set anys com a presentadora i sotsdirectora de La Mañana de La 1. Casado (Barcelona, 1978) deixa així el seu lloc al capdavant de Los desayunos de TVE i després d'haver estat també presentadora del Telediario Fin de Setmana, copresentadora d'Informe Semanal, i presentadora d'espais com El debate de La 159 segundos.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, va començar la seva carrera professional el 1999 en els Serveis Informatius de Ràdio 4 de Radio Nacional d'Espanya. Després del seu pas per Catalunya Ràdio, va tornar a Ràdio Nacional el 2003, com a sotsdirectora del magazín Amb molt de gust i el 2005 es va incorporar als Serveis Informatius de TVE a Catalunya com a redactora.

La nova temporada del magazín de Televisió?Espanyola seguirà apostant per continguts d'actualitat, amb diverses seccions centrades en temes com l'oci, la cultura, la salut o la gastronomia.