El programa El Objetivo, que presenta la periodista Ana Pastor a La Sexta, estrena temporada aquest diumenge amb un especial en el qual els portaveus del PP, PSOE, Units Podem i Ciutadans hauran de respondre què pensen de la situació política dels espanyols, que tenen «un nivell de cabreig sensat». Així ho explica Pastor, que demanarà explicacions als polítics sobre com és possible que Espanya segueixi sense govern i quines solucions plantegen per evitar unes terceres eleccions.

Si en acabar la temporada anterior la paraula que podia descriure la situació política era la de «incertesa», a partir d'ara serà «desconcert», perquè comença una nova fase desconeguda en la política espanyola, ha afirmat la periodista. Ana Pastor assegura que alguns dels polítics que van al seu programa han confessat que s'exigeixen a si mateixos una major preparació perquè saben que l'entrevista «serà més dura». «És una floreta per al nostre equip», diu.

El d'aquest diumenge serà el programa número 115 d'El Objetivo, tres anys d'emissió que suposen, assenyala Pastor, «un petit miracle» pel format informatiu, d'entrevistes i periodisme de dades en un diumenge a la nit i davant una oferta tan variada. No obstant això, en la nova temporada que arrenca demà, no només es parlarà de la situació política.?Segons avança Pastor, estan preparant una entrega centrada en l'assetjament escolar, un tema «que preocupa molt, especialment als pares».