Les sobretaules de TV3 tornaran a comptar des d'avui dilluns, a les 15.50 h, amb la seva sèrie estrella. La Riera torna amb una vuitena temporada que mantindrà la força que caracteritzen les seves trames, amb unes quantes noves incorporacions que donaran molt de joc. Després d'acomiadar la setena temporada liderant la sobretaula televisiva a Catalunya, amb una audiència mitjana del 21,6%, aquesta tardor situarà els espectadors en nous escenaris i descobrirà personatges nouvinguts interpretats per Pep Munné, Pep Anton Muñoz, Marc Garcia Coté, Roger Casamajor, Pere Molina, Sílvia Aranda, Jordi Martínez i Montse Pérez, entre d'altres.

Han passat dos mesos dels retrobaments inesperats, baralles i trets que van tancar una emocionant setena temporada, amb en Nil convençut que portava la llavor del mal dintre seu i la Lídia disposada a jugar-s'ho tot. Els espectadors sabran des d'avui si en Sergi i la Maribel han tingut èxit en la seva aposta per recuperar una relació, a més de veure quins canvis porta en Claudi com a alcalde de Sant Climent.

Per la seva banda, la Lídia, detinguda per l'intent d'assassinat de l'Omar, continua a la presó esperant el judici, però no es conformarà amb la seva situació actual. La resta dels personatges coneguts per l'audiència continuaran la seva vida amb més o menys sobresalts, tant a Sant Climent, com lluny del poble. Aviat se sabrà què espera la Mercè, els Flaquer, l'equip de Can Riera, en Dani i la Judit, la Sònia i en Pau, l'Omar i la Rita... Es veuran nous espais, com l'alcaldia de Sant Climent i el restaurant de la Mireia. I també quin paper juguen els nous actors que s'incorporen a la sèrie.

Dirigida per Esteve Rovira, La Riera torna amb la direcció argumental de Carmen Abarca i un equip de guionistes renovat.