Velvet, el melodrama romàntic d'Antena 3 ambientat ara en els anys 60, tancarà "amb magnificència" la història d'amor d'Ana (Paula Echevarría) i Alberto (Miguel Ángel Silvestre), però "no serà el tancament definitiu" a pesar que aquesta quarta entrega havia estat anunciada com la temporada final.

La directora de continguts d'Atresmedia, Sonia Martínez, i la productora executiva, Teresa Fernández-Valdés, van posar l'accent que els onze capítols que s'emetran a partir d'octubre posaran el "fermall d'or" a la trama principal i que això suposarà "el final del Velvet que s'ha conegut fins ara".

"Es tancarà un cicle" i l'espectador que ha seguit les tres temporades anteriors "veurà recompensada la seva fidelitat" amb un "final amb magnificència", planificat des del principi. No es tracta per tant d'una clausura precipitada motivada per una baixada d'audiència.

En la nova entrega de Velvet reapareixerà Alberto Márquez -l'hereu de les Galeries Velvet, cinc anys després de la seva suposada mort en un accident d'avió.