L'actor Pablo Rivero, Toni Alcántara a Cuéntame cómo pasó, tornarà a la veterana ficció de Televisió Espanyola (TVE), que ahir va complir 15 anys des de la seva primera emissió, en la temporada que s'està gravant actualment -la divuitena-, encara que no apareixerà en els primers episodis.

Tota la família Alcántara es reunirà de nou a la «major part» dels capítols, que narraran l'actualitat política i social de l'Espanya de 1985, «encara que no en els primers», segons va informar en un comunicat RTVE.

El personatge de Rivero, que s'incorporarà als enregistraments de la producció «en els mesos vinents», tornarà del seu exili a Londres, causat per les seves recerques sobre el terrorisme en la seva labor periodística.

«Toni seguirà a la primera línia de la notícia, però la seva estada a Anglaterra no haurà estat en va: les seves trames implicaran a personatges que faran que la seva família hagi d'adaptar-se a una nova situació», van avançar els coordinadors de l'equip de guió de Cuéntame, Ignacio del Moral i Joaquín Oristrell.