El detectiu John Lowe investiga una cadena d'espantosos assassinats a Los Angeles quan una misteriosa pista anònima el condueix a l'enigmàtic Hotel Cortez, en el qual habiten dimonis, fantasmes i vampirs assedegats de sang. Aquest és l'argument principal sobre el qual gira American Horror Story: Hotel, sèrie de terror que Energy estrena aquesta nit, a les 00.15 hores.

Més fosca, més sagnant, més terrorífica, més violenta i més sinistra: així és la cinquena temporada d'American Horror Story, ficció creada per Ryan Murpy, guardonada amb 4 Premis Emmy i 2 Globus d'Or, entre d'altres reconeixements. L'estrella del pop Lady Gaga, que interpreta la vampira propietària de l'hotel; la guanyadora d'un Oscar Kathy Bates (Misery), que dóna vida a Iris, la gerent i recepcionista de l'allotjament; Sarah Paulson (12 años de esclavidud) en el paper de Sally, una fantasma addicta a l'heroïna; Evan Peters (X-Men) com James Patrick March, fundador de l'hotel; Wes Bentley (American Beauty) encarnant el detectiu John Lowe, entre d'altres, conformen el repartiment principal de la sèrie.

En el primer dels dos episodis que el canal de Mediaset emetrà aquesta nit, dues turistes sueques arriben al Hotel Cortez. Les dues són atacades per una criatura desfigurada que apareix dins el matalàs de la seva habitació. Iris (Kathy Bates), la gerent de l'hotel, les trasllada a l'habitació 64 on una d'elles es convertirà en la víctima d'uns nens assedegats de sang. Per la seva banda, el detectiu John Lowe rep una estranya trucada telefònica de l'assassí dient que s'està allotjant a l'Hotel Cortez. En la segona entrega, Will Drake, el nou propietari de l'Hotel Cortez, organitza una desfilada de moda amb l'ajuda de Claudia (Naomi Campbell), editora d'una prestigiosa revista. La desfilada acabarà convertint-se en un banquet.