Compten amb veus privilegiades, dotades d'una especial personalitat i una sensibilitat capaç d'emocionar quatre grans estrelles de la música internacional: Alejandro Sanz, Malú, Manuel Carrasco i Melendi. Prop d'un centenar de privilegiades veus, producte d'un exigent procés de selecció, iniciaran aquesta nit a Telecinco una apassionant competició en l'estrena de la quarta edició de La?Voz, el talent show que torna a la cadena amb Jesús Vázquez al capdavant i la col·laboració de Tania Llasera.

La?Voz, produït per Mediaset España en col·laboració amb Boomerang TV i Talpa, arrencarà amb una espectacular actuació conjunta dels quatre coaches en què interpretaran alguns dels temes que han marcat les seves reeixides carreres musicals.

Com en anteriors edicions, el programa arrencarà amb les Audiciones a ciegas, en què es formaran els quatre equips de 16 artistes cadascun i en la qual els espectadors podran sentir les mateixes sensacions que els coaches gràcies al teló. Aquesta fase tornarà a comptar amb una gran cortina vermella que cobrirà l'escenari durant l'actuació d'alguns candidats, i que permetrà als espectadors sentir les mateixes sensacions que experimenten els coaches quan es troben d'esquena als aspirants.

Un cop definits els equips, arribaran Las Batallas, amb José Mercé, Pablo López, Glòria Trevi i Diego Torres com a assessors, i en la qual els talents competiran entre si en espectaculars duels per seguir endavant en el concurs, amb un Último asalto final, en el qual competiran tots contra tots; i els directes, etapa decisiva en què els coaches i l'audiència, en darrer terme, tindran a les seves mans triar el guanyador.