El cuiner Alberto Chicote torna aquesta nit a la graella de La Sexta amb la cinquena temporada de Pesadilla en la cocina, una nova entrega en què s'enfrontarà a un dels cuiners «més bruts» que ha conegut mai abans, viatjarà a Utrecht per ajudar el propietari d'un restaurant flamenc i servirà un banquet de casament. «Tenim una temporada entre mans que crec que és la millor de totes les que hem emès perquè anem a molts llocs diferents», va explicar ahir Chicote sobre aquesta nova temporada.

El popular xef i el seu equip arrenquen avui, just després de l'emissió d'El?Intermedio, visitant un «vaixell restaurant» que hauran de reflotar, i continuaran la temporada visitant un càmping o un restaurant de comiats de solters i solteres que també serveix casaments. Una altra de les novetats d'aquesta nova edició és que el programa viatjarà a Utrecht (Holanda) per ajudar el restaurant flamenc Ele, «de flamenc del nostre», com puntualitza; el propietari és paraguaià. Però si per alguna cosa el cuiner madrileny creu que és la «millor» temporada és també per l'«enorme nivell d'implicació» de l'equip del programa en aquests nous casos que li han plantejat professionals a punt de tancar el seu negoci de restauració.