El conegut humorista Andreu Buenafuente torna avui, per un dia, a TV3 i dóna el tret de sortida del programa Fora de Sèrie, que reunirà periodistes i comunicadors, tots ells referents dels més de trenta anys d'història de TV3. Aquests personatges entrevistaran una personalitat de l'àmbit de la política, l'art, la cultura, la ciència o l'esport, que ells hagin triat i amb qui els faci especial il·lusió conversar o donar a conèixer.

Andreu Buenafuente ha escollit el president Puigdemont per conversar sobre la situació que es viu en la política catalana i espanyola i enraonar d'altres temes que preocupen la societat. Durant la conversa, però, també sorgeixen aspectes personals poc coneguts. El resultat és una conversa distesa on es parla de la independència, el Govern català, el bloqueig polític espanyol, els greuges mutus i les conseqüències d'una possible independència de Catalunya. La conversa, sempre en un clima de respecte i voluntat d'entesa, també té moments de discrepància i d'acostament de postures.

El programa, d'una hora aproximada de durada, està estructurat en dues grans parts. En la primera es fa un resum del pas d'Andreu Buenafuente per TV3 i es recorden imatges d'alguns dels programes que va protagonitzar i que el van donar a conèixer. En la segona part, Buenafuente entrevista el president Puigdemont. L'entrevista transcorre en diversos ambients, des de l'interior d'un cotxe oficial als voltants del mercat de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, arribant fins al mirador de Torre Baró de Barcelona. Aquesta primera entrega del format, que no tindrà una periodicitat definida, s'emetrà aquesta nit, a les 22.35 h, just després de Polònia.