Juan y Medio torna aquesta nit a Televisió Espanyola amb Poder Canijo, un nou programa per a tota la família que vol mostrar els professors que desperten la inquietud dels seus alumnes amb mètodes innovadors i reconèixer així el seu talent. El presentador andalús comptarà amb quatre col·laboradors fixos al llarg del programa: Berta Collado, Mario Picazo, Elena Furiase i Flipy. Cada un d'ells s'encarregarà d'aportar una perspectiva divertida sobre ciència i tecnologia.

Poder Canijo és un format per a tota la família que vol reconèixer el talent dels docents i servir d'aparador dels mètodes d'ensenyament més innovadors per acostar-los als pares. Un total de 32 professors procedents de centres educatius d'arreu d'Espanya explicaran com desperten cada dia la inquietud dels seus alumnes en les diferents matèries.

L'espai, que s'emetrà a partir de les 20 h, tindrà com a públic un nombrós grup de nenes i nens d'entre 8 i 12 anys, que també participaran activament tot donant la seva opinió sobre com han de ser les classes, mostrant la seva sorpresa, inquietud, dubtes, emoció i entusiasme per aquestes maneres diferents d'ensenyar i aprendre. El format ha estat desenvolupat per RTVE al costat de la Fundació Telefónica i produït al costat de DLO Producciones.

Més d'un miler de docents d'Educació Primària o Secundària es van presentar als càsting que la productora va convocar al llarg del passat estiu en ciutats com Barcelona, Sevilla, València i Madrid. De tots ells, només 32 han estat seleccionats.