Bones notícies per als seguidors d'una de les sèries més terrorífiques del moment, amb el permís dels morts vivents de The Walking Dead i la seva preqüela. El canal nord-americà FX ha confirmat la renovació, per a una setena temporada, d'American Horror Story. La ficció creada per Ryan Murphy i Brad Falchuk tindrà una nova tanda d'episodis que s'estrenaran la tardor del 2017.

Segons recollia ahir el portal Deadline, la cadena de cable nord-americana ha emès un comunicat en el qual confirma la renovació i elogia el treball dels dos creadors i productors. "Amb el seu equip de guionistes, Murphy i Falchuck han realitzat un gran treball, demostrant sempre una enorme capacitat per reinventar-se, i ens sentim orgullosos de renovar la confiança amb ells" assegura el text.

Des de la seva primera temporada, la franquícia ha aconseguit nombrosos reconeixements, entre els quals destaquen 15 premis Emmy, dos Globus d'Or, un premi de l'American Film Institute a la sèrie de l'any el 2013 i 4 guardons en els Choice Television Awards. La sisena tanda d'episodis, que porta per títol Roanoke, es va estrenar el passat 16 de setembre, registrant novament una audiència que no baixa dels 3 milions per episodi.