Mediapro i GolT van sol·licitar ahir al judici que han promogut contra Rojadirecta al Jutjat del Mercantil número 2 de la Corunya el cessament de la web, que oferia enllaços pirates i que facturava més d'un milió d'euros, per haver infringit, presumptament, la llei de propietat intel·lectual i incorregut en competència deslleial.

La titular del jutjat corunyès va deixar el cas vist per a sentència després de quatre hores d'un judici en el qual els demandants no han sol·licitat indemnització econòmica, en el cas que quedi provat que el portal hagi incomplert la llei. Els advocats de l'empresa de Jaume Roures sí que han demanat que Rojadirecta deixi de publicar enllaços a continguts sobre els quals tenen drets. Els advocats de Mediapro i GolT han defensat que tenen "en exclusiva els drets de retransmissió dels partits" i han considerat que Rojadirecta "el que fa és parasitar els esforços dels titulars d'aquests drets".

La jutgessa haurà de dirimir si Rojadirecta ha incorregut en delicte per haver facilitar els enllaços a continguts audiovisuals de pagament que s'obtenien de manera pirata. També s'haurà de provar si els responsables de la pàgina estaven darrere de les pàgines d'internet que contenien les imatges, a més d'exercir d'enllaç.