La vida de l'astre del futbol Diego Armando Maradona, definida per ell mateix com una "muntanya russa", serà explicada en una sèrie televisiva que començarà a rodar-se el 2017, segons un comunicat difós per les productores.

La sèrie es basarà en entrevistes inèdites amb l'exfutbolista argentí, un ídol de multituds conegut a tot el món, que explicarà tota la veritat sobre la seva accidentada vida, plagada d'alts i baixos i contrastos. "La meva vida ha estat una muntanya russa i vull explicar amb honestedat les meves vivències, per a això no podia existir millor casa productora que BTF, sé que només ells la narraran amb la qualitat i sinceritat que es mereix", va dir Maradona en el comunicat datat a Miami. La sèrie repassarà així amb aquest format d'entrevistes alguns dels capítols més accidentats en la vida del futbolista argentí, que ha jugat en diversos equips com el Barça, el Nàpols i el Sevilla, entre d'altres conjunts.

Després de l'èxit internacional de Hasta que te conocí, sobre la vida del cantant recentment desaparegut Juan Gabriel, i Su nombre era Dolores sobre Jenni Rivera, la productora de continguts BTF Mediana es va associar amb Dhana Mediana i Latin World Entertainment per a una sèrie biogràfica sobre Maradona.

L'astre futbolístic, mític numero 10 de la selecció argentina, està fent un "recompte detallat" de la seva vida i brindant tot el seu "suport i coneixement quant a contingut" als qui estan preparant el guió.

La preproducció ja es va iniciar el mes de setembre passat i el rodatge començarà el 2017 a Argentina, però s'estendrà a diversos països i continents. "Aquesta sèrie dramatitzada representa un dels desafiaments més grans de la televisió actual", va assegurar Luis Balaguer, de Latin World Entertainment, una de les productores que participaran en aquest nou projecte televisiu.