Frank Cuesta recorrerà Austràlia en la nova temporada de "Wild Frank"

09.10.2016 | 00:00

Tota una odissea. Així començarà el viatge de Frank Cuesta per Austràlia en la nova temporada de Wild Frank que s'estrena avui a les 21.30 hores al canal Discovery MAX. Per a un apassionat dels animals, viatjar per primera vegada al país en què el 90% de les espècies que l'habiten són endèmiques és l'equivalent a portar un nen a un parc d'atraccions. Per això la setena temporada de Wild Frank, promet portar-nos el Frank més divertit i agosarat, que s'ha atrevit a embarcar-se en una autèntica road movie per un territori únic: Austràlia, el continent que alberga la major població de marsupials i serps verinoses del món.
Després de sis temporades recorrent el món per mostrar la naturalesa salvatge en llocs com l'Índia, el Brasil, Sud-àfrica i Tailàndia, Frank viurà un apassionant viatge a l'origen del món animal en un dels territoris més inexplorats i únics del planeta. Allà recorrerà les interminables autopistes que travessen el país amb la seva autocaravana per localitzar i ensenyar als espectadors les criatures que trenquen totes les regles de la natura i que només es poden trobar a Austràlia. És el cas de l'ornitorinc, un mamífer que pon ous, té bec d'ànec, cua de castor, cos de gos i potes palmípedes. Però Austràlia també és la llar de cangurs, coales, dimonis de Tasmània i equidnes, entre altres animals. Totes aquestes espècies autòctones d'Austràlia són la prova vivent de l'adaptació a l'ecosistema d'aquesta gran illa que aquests animals han desenvolupat per sobreviure.
El que relament ha motivat a Frank a fer aquesta aventura és conèixer la història de Harriet, "la tortuga de Darwin", i comprovar en primera persona la Teoria de l'Origen i l'Evolució de les Espècies desenvolupada pel cèlebre naturalista britànic per explicar per què certes espècies aconsegueixen adaptar-se i evolucionar per sobreviure i altres no.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema