Les píndoles sobre economia dirigides als més petits, InfoeKonomia, més enllà de les xifres, torna avui al canal del Super3. Aquest espai s'emetrà setmanalment, cada dilluns, just darrere del programa informatiu del canal Super3. InfoeKonomia es va estrenar l'octubre del 2014 com un diccionari setmanal per repassar els conceptes bàsics del món financer d'una manera entenedora. Ara, en aquesta nova temporada, l'InfoeKonomia està dedicat a la Història de l'Economia, amb capítols centrats en les rutes comercials, les colònies tèxtils o els països emergents, per exemple.

Entre els nous capítols hi destaca el de rutes comercials on el senyor K, en aquest cas, és un monjo que va viure fa 1.500 anys. Té l'encàrrec de dur a l'emperador cucs de seda i robar-los el secret als xinesos, que durant segles van comerciar amb la seda per tot el món, i que van transportar a més de seda idees, religions, llengües i d'altres invents.

En el capítol de la fil·loxera, el senyor K es convertirà en un savi que estudia com eradicar la fil·loxera, un animal minúscul que va provocar un daltabaix a la vinya catalana cap al 1890. D'on venia? Què va provocar? són algunes de les respostes que es podran saber a aquest capítol.