L'aposta de la multinacional Amazon per dotar de continguts propis el seu servei de televisió segueix endavant. Després d'estrenar Crisis in Six Scenes, el debut de Woody Allen a la ficció televisiva, amb Miley Cyrus de protagonista, Amazon s'ha fixat ara en un dels gèneres que més triomfen actualment: el terror. El gegant nord-americà ha donat llum verd a la producció de Lore, una minisèrie basada en un podcast que des del març passat s'ha convertit en tot un èxit als Estats Units.

La nova ficció, que comptarà inicialment amb deu episodis, portarà a la pantalla les històries i llegendes populars sobre morts vivents, fantasmes, homes llop, bruixes malvades o fets paranormals, recollits en un podcast que actualment compta amb més de tres milions de fidels seguidors.

El projecte comptarà amb el segell de Glen Morgan, qui ja va ?exercir de showrunner a Expediente X, i serà produït per Propagate Content i Valhalla Entertainment. Lore s'estrenarà a partir de ?l'any vinent a través del servei de vídeo en streaming d'Amazon, i arribarà també, i de forma exclusiva, al Regne Unit, Alemanya, Àustria i el Japó, a més dels Estats Units. Pròximament hi haurà els primers noms que formaran part de l'elenc.