Pocs mesos abans de l'arribada de les noves i esperades entregues, Movistar + posarà a disposició dels espectadors les dues temporades completes de Twin Peaks, la mítica sèrie creada per David Lynch. Els episodis d'aquesta producció de Showtime, que es va emetre a principis dels noranta, es veuran des del dilluns 7 de novembre al canal Movistar Series Xtra, i també es trobaran disponibles, sota demanda, a la plataforma.

Twin Peaks és una indiscutible peça de culte de la televisió. Creada pel cineasta David Lynch (Mulholland Drive, Terciopelo azul, Carretera perdida, Dune) al costat de Mark Frost, es tracta d'una de les primeres sèries de televisió ?desenvolupada per un director de cinema consagrat. Lynch va insuflar el seu particular segell d'autor i estètica única a aquesta estranya història plena de personatges transgressors i la va convertir en una fita revolucionària.

La ficció arrenca quan l'excèntric agent de l'FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) arriba a Twin Peaks, una petita població situada entre muntanyes, per investigar el brutal assassinat d'una jove anomenada Laura Palmer, la noia més popular de l'institut de la localitat. L'incident té un profund impacte en el poble i transforma completament la vida dels seus habitants. Amb l'ajuda del xèrif, Harry S. Truman (Michael Ontkean), l'agent Cooper comença a interrogar els habitants del poble i descobreix a poc a poc que molts d'ells amaguen foscos i misteriosos secrets i que no tot és el que sembla en aquesta localitat aparentment tranquil·la i innocent.

Les noves entregues de Twin Peaks arribaran a principis de ?l'any vinent, després d'un llarg procés en el qual la seva producció ha trontollat, sobretot per una inicial falta d'entesa amb Lynch.