La nova temporada de TV ja ha començat, però les cadenes es guarden alguns asos a la màniga. A poc a poc es van fent públiques les dates de futures estrenes o del retorn de produccions emblemàtiques. Les últimes en ser confirmades han sigut 'Sherlock', 'The Punisher' i 'Stranger Things', que ja tenen data d'estrena durant l'any que vé.

La BBC ha desvetlat que detectiu del número 221B de Baker Street tornarà a la petita pantalla l'1 de gener de 2017 amb un episodi titulat 'The Six Thatchers'. Un retorn que arribarà un any després de l'última aventura televisiva d'Holmes en format especial emesa el Nadal del 2015 amb el títol 'La Novia Abominable'. De fet, l'estrena d'aquesta quarta temporada posarà fi a un forat de dos anys, que es va iniciar amb el final de la tercera temporada de' Sherlock'.

Per la seva banda, Netflix ha confirmat que l'estrena de la primera temporada de 'The Punisher' arribarà al llarg de 2017. Un fet insòlit, doncs serà la primera vegada que el servei de streaming programi tres noves temporades de sèries de superherois de Marvel en un mateix any.

Netflix també ha confirmat el retorn de ' Stranger Things' durant la primavera de 2017. La que es convertira en una de les series revelació de l'estiu ja té data establerta per a l'emissió del primer capítol de la segona temporada, el 16 de març. Una bona notícia per als fans d'Eleven, Dustin i companyia, que no hauran d'esperar fins a la pròxima temporada estival per gaudir de la sèrie.