Han passat gairebé cinc anys des que l'inspector Ros va resoldre el major cas de la seva carrera. Està en el seu millor moment, considerat el millor policia del país, i la seva família fa que la seva vida sigui absolutament perfecta. Però sense casos. Una estranya absència de delictes a la capital intranquil·litza Ros. I llavors... tot esclata.

Així comencen els nous capítols de Víctor Ros, la sèrie de RTVE en col·laboració amb Secuoya Contenidos en la qual el policia creat per Jerónimo Tristante haurà de resoldre el major robatori de la història d'Espanya. El primer capítol de la segona temporada de la sèrie policial es podra veure avui a partir de les 22.40 h. En aquesta ocasió, seran vuit entregues que ocuparan l'espai deixat per Águila Roja, que s'allargarà fins pràcticament Nadal.

El repartiment principal segueix tenint la mateixa essència amb Carles Francino de Víctor Ros i Tomás del Estal com la mà dreta de Ros, interpretant Blázquez. Amb la nova entrega, però, també arriben nous personatges. Paco Tous, Edu Soto o Carolina Bang s'uneixen a l'elenc de la sèrie dels dijous de RTVE.