El programa de caça i pesca Jara y Sedal, de La 2, compleix avui el seu 25è aniversari, efemèride que celebra amb un especial en què repassa la seva història i entrevista els professionals que realitzen els seus continguts actualment.

Jara y Sedal, espai televisiu que des del 1991 mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, així com els campionats a nivell nacional i internacional que es realitzen en aquestes pràctiques esportives, emetrà una selecció dels millors moments dels últims anys en aquest especial, segons informa RTVE.

El programa, dirigit per Álvaro Benavent, va arrencar inicialment a Televisió Espanyola com un projecte pioner dirigit als caçadors, pescadors i als amants de la natura, amb les dificultats que comporta gravar la fauna en estat salvatge.

L'emissió especial d'avui, que s'emetrà a partir de les sis de la tarda per La 2, comptarà a més amb entrevistes a l'equip de Jara y Sedal, integrat per Raúl Cabanas a la subdirecció i realització; Guillermo González, Raúl Rivera i Antonio Abajo com a redactors, i Carmen Ortiz i Jorge Rojo en la producció.