Amb motiu de les eleccions als Estats Units, Movistar Series emetrà una programació especial cada dissabte de novembre que comença avui amb la quarta temporada de House of Cards.

Guanyadora de tres premis Emmy i dos Globus d'Or per als seus protagonistes Kevin Spacey com a millor actor de drama i Robin Wright com a millor actriu de drama, House of Cards se situa com un dels thrillers polítics més despietats i addictius dels darrers anys.

Francis Underwood (Kevin Spacey) és un polític despietat amb un lloc que li dóna accés a informació clau i, amb el suport de la seva dona, no tindrà cap escrúpol a l'hora d'utilitzar-la per aconseguir el poder i gaudir de privilegis.

Desenvolupada per Beau Willimon (Los idus de marzo), House of Cards, produïda per David Fincher, adapta la sèrie de BBC del mateix nom emesa el 1990, que al seu torn es basava en una novel·la de Michael Dobbs. Fincher dirigeix ??els dos primers capítols d'aquesta sèrie i després prenen el relleu directors com James Foley (Éxito a cualquier precio), Joel Schumacher (El fantasma de la ópera de Andrew Lloyd Webber), Charles McDougall (The Good Wife), Allen Coulter (Boardwalk Empire, Los Soprano) o Carl Franklin (Un paso en falso).

Pel que fa a la resta de dissabtes, Movistar + ha programat una marató de la cinquena temporada de Veep, el 12 de novembre, protagonitzada per la brillant actriu Jula Louis-Dreyfus. El dissabte 19 es podrà veure la primera temporada d'Alpha House, i la segona temporada, el dia 26. Una sèrie que tracta sobre el dia a dia de quatre congressistes del Partit Republicà que comparteixen pis a Washington.