Dexter, la sèrie de Showtime sobre l'assassí d'assassins més famós de la televisió, arriba a Movistar + al complet. Els seguidors de la sèrie podran tornar a gaudir de les vuit temporades, que estaran disponibles en vídeo sota demanda (VOD) a partir del 18 de novembre.

Aparentment, Dexter Morgan (Michael C. Hall) porta una vida convencional. És intel·ligent, és atractiu, amb un enorme sentit de l'humor i viu als idíl·lics suburbis de Miami amb la seva xicota i el fill d'aquesta. Durant el dia, és expert de la policia forense de Miami i treballa resolent crims. A la nit, després d'acabar el seu torn, és un psicòpata que es dedica a cometre assassinats en secret. Marcat pel prematur assassinat de la seva mare quan era petit, Dexter guarda un inevitable impuls assassí al qual deixa anar de manera escrupolosament metòdica i estudiada.

Però no és un assassí qualsevol: Dexter es regeix per un estricte codi d'honor i moral heretat del seu pare adoptiu, el Codi Harry, que és al mateix temps la seva virtut i la seva maledicció: només assassina criminals i assassins en sèrie. Dividit entre el seu instint assassí i el seu desig per trobar la felicitat i comoditat d'una vida més normal, Dexter és un antiheroi.