ddg girona

n Els actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, en Pol i la Tània de la sèrie Merlí, seran els encarregats de presentar les campanades de TV3 i d'acompanyar els espectadors en el comiat de l'any 2016 i la benvinguda al 2017. Segons va informar ahir la televisió pública de Catalunya, els dos joves intèrprets s'han mostrat molt il·lusionats per fer de presentadors i compartir la nit de Cap d'Any amb els espectadors de TV3 «molt animats i fent molta festa». Serà en un programa especial que Elisabet Casanovas, la Tània de Merlí, ha definit com «una bogeria divertida».

Per a Carlos Cuevas, que dóna vida al personatge d'en Pol i que es va donar a conèixer a l'audiència de TV3 en interpretar l'entranyable Biel a la sèrie Ventdelplà, la nit del 31 de desembre «és especial perquè sopes i surts amb gent que estimes. Val a dir que l'Eli i jo som amics, i probablement ens hauríem trobat després de les campanades, perquè sortim de festa junts, llavors aquest any ja passarem tota la nit junts».

L'únic detall que els joves actors han avançat sobre com serà la nit de Cap d'Any a TV3 és que serà una nit molt especial. «Tant abans com després de les campanades hi haurà sorpreses», assegura Carlos Cuevas, i l'Elisabet hi afegeix: «Quan s'acabin les campanades, la festa continuarà!».

Santiago Segura, a TVE

Eva González i Santiago Segura són els escollits enguany per acomiadar l'any a La 1 de Televisió Espanyola, amb un especial que portarà per títol ¡Feliz 2017! Com és habitual a la televisió pública, a més de la clàssica retransmissió de les campanades, des de la Puerta del Sol de Madrid, el programa especial també inclourà actuacions musicals, humor i números visuals. L'especial de Cap d'Any arrencarà a La 1 a les 23.15 hores, després del programa d'humor de José Mota, Operación: And the andaran, i continuarà després de les campanades.

Amb l'anunci de la televisió pública, ja es coneixen tots els presentadors de la nit de Cap d'Any. Atresmedia va ser el primer grup a anunciar els dos noms, Cristina Pedroche i Alberto Chicote, mentre fa uns dies ho va fer Mediaset España, que comptarà amb Lara Álvarez i Carlos Sobera.